O nama

Gruža agrar je osnovana 2010. godine kao organizacija koja se bavi proizvodnjom metalnih elemenata i konstrukcija namenjenih za postavku sistema protivgradne zaštite. Počeli smo kao porodična firma koja je svoju delatnost zasnivala na zanatskoj proizvodnji, sa ciljem da dođemo do proizvoda koji se kvalitetom izdvajaju na tržištu. Težnjom za stalnim unapređivanjem razvijali smo svoju proizvodnju i povećali broj zaposlenih sa tendencijom daljeg rasta i razvoja.

Našu ponudu sačinjava kompletna oprema za sisteme protivgradne zaštite upotpunjena uslugama transporta, postavke sistema i obuke kupca o korišćenju i održavanju sistema. Posebnu delatnost Gruža agrara čini usluga konsaltinga i podrške voćarima i svima koji to žele da postanu. Okupili smo tim stručnih ljudi koji obezbeđuje sve relevantne informacije koje su potrebne od momenta planiranja zasada do njegovog održavanja.

Tokom godina razvili smo mrežu renomiranih dobavljača koji spadaju u vodeće evropske proizvođače opreme za protivgradne sisteme. Nakon ugradnje svojim kupcima stojimo na raspolaganju za sve vrste servisa i nakon isteka garantnog roka. Namera nam je da razvijemo dugoročnu saradnju sa svim interesnim stranama kako bi kao partneri obezbedili dugoročan rast i zapaženu ulogu na regionalnom tržištu.