Naša misija

Misija

Osnovna sadašnja misija GRUŽA AGRAR je proizvodnja i razvoj opreme za voćarstvo – protivgradne opreme za zaštitu, kao i radne i transportne opreme za voćarstvo visokog kvaliteta.

Pored ove osnovne misije, GRUŽA AGRAR učestvuje u pružanju usluga mašinske sadnje voćnjaka, usluga mašinskog utiskivanja stubova i ankera i usluga ugradnje sistema protivgradne zaštite.

Takođe GRUŽA AGRAR pruža usluge obuke na terenu korisnika opreme za protivgradnu zaštitu pogledu postupaka korišćenja i održavanja sistema protivgradne zaštite.

Vizija

Namera preduzeća je da postane vodeća regionalna kompanija za proizvodnju, isporuku i ugradnju protivgradne, radne i transportne opreme visokog kvaliteta sa plasmanom svojih proizvoda u zemlji i inostranstvu.

Vizija preduzeća je da organizacionim poboljšanjima i sertifikacijom sistema kvaliteta kao i dolaskom do CE znaka za svoje proizvode, postane važan izvoznik opreme u zemlje iz okruženja i ostale zemlje.

Vizija preduzeća je da postepeno postane vodeći centar za edukaciju u oblasti voćarstva i kompanija koja objedinjava za zajednički plasman voća proizvođača iz Gružanskog regiona.

Građenjem neposrednog odnosa sa punim uvažavanjem kupaca, zaposlenih, dobavljača i šire društvene zajednice vizija GRUŽA AGRAR je da uspostavi sistem koji će karakterisati stalno poboljšanje, održivi razvoj i stabilna pozicija na tržištu.