Sva naša oprema

01.

Voćarska kolica novi Ćira

Kolica za transport plastičnih i drvenih bokseva i gajbica za voće, povrće, grožđe i cveće namenjena su proizvođačima voća, povrća, grožđa i cveća radi efikasnije berbe i transporta voća, povrća, grožđa i cveća sa zasada i plantaža do mesta skladištenja. 

Izgrađena su od kvalitetnih materijala i toplocinkovnih elemenata u proizvodnim prostorima Gruža agrara sa veoma lakom mogućnošću korišćenja i upravljanja. 

Težina kolica je 78kg, a maksimalna nosivost 500kg, na kojma se mogu nalaziti plastični i drveni boksevi dimenzija 1200mm × 1000mm. Kače se na vozilo-traktor u kompoziciji do 6 komada, pomoću rude za kačenje.

02.

Gružanska ručna kolica za berbu i transport voća, povrća, grožđa i cveća

Gružanska ručna kolica za berbu i transport voća, povrća, grožđa i cveća namenjena su proizvođačima voća, povrća, grožđa i cveća radi efikasnije berbe u plastične i drvene gajbice sa maksimalnom nosivosti do 75kg. 

Izgrađena su od kvalitetnih materijala i toplocinkovanih elemenata u proizvodnim prostorima Gruža agrara sa veoma lakom mogućnošću korišćenja i upravljanja. 

Težina kolica je 16kg.

03.

Voćarska platforma Gružanka mini i mini plus

Voćarska platforma “Gružanka mini” je konstruisana i proizvedena u pogonima Gruža agrar  od kvalitetnih materijala koji su zaštićeni kvalitetnim premazom. Platforma se kači u tri tačke za sve modele traktora sa mogućnošću štelovanja radne širine i visine. 

Radna širina od 1,20m do 2,60m, radna visina od 1,40m do 2,20m, fiksna dužina 0,8m. Maksimalna nosivost 500 kg. U kompletu su merdevine  za penjanje, ograde  sa sve  četiri strane  koje su demontažne, i tri univerzalna klina sa osiguračima. Koristi se za berbu voća u gajbice , bokseve ( drvene i plastične), ručnu proredu i rezidbu stabala voća , montažu, jesenje sklapanje i prolećno rasklapanje protivgradne mreže.

 USKLAĐENO STANDARDOM  SRPSEN ISO 12100

04.

Voćarska platforma Gružanka i Gružanka plus

Voćarska platforma „Gružanka“ i „Gružanka plus“ su konstruisane i proizvedene u Gruža agraru od kvalitetnih materijala koji su zaštićeni toplim cinkovanjem. Platforme se kače u tri tačke za sve modele traktora sa mogućnošću štelovanja radne širine i visine. Radna širina platforme je od 1.55m do 3.15m, radna visina platforme je od 1.45m do 2.55m; fiksna dužina platforme je 1.06m. 

Maksimalna nosivost platformi je 600 kg. U kompletu su pomoćni točkovi koji olakšavaju rad u voćnjaku, merdevine za penjanje, ograde sa sve četiri strane koje su demontažne, kao i tri univerzalna klina sa osiguračima. Koriste se za berbu voća, ručnu proredu i rezidbu stabala voća, montažu elemenata sistema protivgradne mreže, jesenje sklapanje i rasklapanje protivgradne mreže. 

Usklađeno standardom SRPSEN ISO 12100

05.

Voćarska platforma Šumadinka

Voćarska platforma Šumadinka je konstruisana i proizvedena u Gruža agraru, prilagođena je i namenjena za rad u intenzivnim zasadima voća.

Na platformu se mogu staviti III boks palete i predviđena je za osam radnika.

Koristi se za ručnu proredu i rezidbu stabala voća, montažu sistema protivgradne mreže, berbu voća u gajbice i bokseve (drvene i plastične), jesenje sklapanje i prolećno rasklapanje mreže.

Sistem podizanja platforme funkcioniše preko dva hidraulična klipa.

Kompletna platforma je zaštićena od korozije i ofarbana kvalitetnom bojom.

Dimenzije platforme:

Radna širina 17000 mm
Izvlačenje fiokla levo i desno po 1000 mm
Dužina bez rude 39000 mm
Najniža pozicija 1100 mm
Dužina sa rudom 5100 mm
Najviša pozicija 2500 mm

Usklađeno standardom SRPSEN ISO 12100