Naše usluge

Gruža agrar u svojoj ponudi nudi širok asortiman raznih usluga koje su neophodne svakom voćaru.

01.

Projektovanje i postavljanje sistema protivgradne mreže

Protivgradna mreža se postavlja u skladu sa tehničkim uputstvima proizvođača. Gruža agrar svojim kupcima daje dvogodišnju garanciju na mrežu koja je postavljena od strane naših tehničara. Protivgradne mreže koje imamo u ponudi su najvišeg kvaliteta, a kupcima nudimo izbor različitih tipova koji odgovaraju svim voćarskim kulturama i željenim uslovima održavanja. 

Sajle, na koje se postavlja protivgradna mreža, nabavljene su od sertifikovanih proizvođača koji predstavljaju lidere u proizvodnji opreme za protivgradnu zaštitu. Naši tehničari postavku sprovode tako da čitav sistem bez izmena bude postojan i plantažu zaštiti od spoljnih uticaja.

02.

Mašinsko utiskivanje stubova​

Obavlja se mašinama specijalizovanim za ovu vrstu posla. Ovakav način rada omogućava precizno postavljanje sistema u skladu sa projektom i stabilnošću sistema u slučaju ekstremnih vremenskih uslova. Svojim kupcima Gruža agrar daje garanciju na sistem postavljen mašinskim putem, što omogućava sigurnost investicije i mogućnost planiranja na duži rok.

03.

Mašinsko uvrtanje ankera

Omogućava otpornost sistema na najjače udare vetra i druge vremenske neprilike. Gruža agrar ovu uslugu obavlja specijalizovanom mašinom. Ankeri predstavljaju posebno bitan element sistema za protivgradnu zaštitu, jer on preko sajli za zatezanje, čitavu konstrukciju drži u optimalnom položaju.

04.

Mašinska sadnja

Gruža agrar u svom asortimanu usluga posebno izdvaja mašinsku sadnju. Prednosti mašinske sadnje posebno se pokazuju na većim parcelama čime se osigurava postavljanje sadnog materijala bez oštećenja i smanjuje učešće ljudske greške. Ovom tehnologijom postiže se željeni prored i razmak između sadnica, na celoj parceli, u skladu sa zahtevima vrste. Vreme sadnje upotrebom mašine drastično se smanjuje u odnosu na sve druge metode.

05.

Postavljanje ograda

Postavljanje ograde prema vašim zahtevima i dimenzijama. Visokog kvaliteta i u dogovorenom vremenskom roku. 

Zakažite konsultacija sada